Klanten zeer tevreden over advies Veilig Thuis Gelderland-Midden

98% van de ondervraagden geeft aan verder te kunnen met het gegeven advies van Veilig Thuis. Dit blijkt uit een klanttevredenheidsonderzoek over de adviesfunctie van Veilig Thuis Gelderland-Midden. 41 mensen hebben meegedaan aan het onderzoek van 2022. De geïnterviewden zijn zowel inwoners uit Gelderland-Midden als professionals uit bijvoorbeeld zorg of onderwijs.

De geïnterviewden vinden ook dat de Veilig Thuis medewerker voldoende tijd nam voor de vraag (97%) en dat er voldoende aandacht was voor de vragen en zorgen (97%). 

Vermoedens van huiselijk geweld? Vraag advies aan Veilig Thuis

Bij Veilig Thuis kun je terecht voor je vragen en het bespreken van je zorgen over huiselijk geweld of kindermishandeling. De medewerkers denken met je mee als je ongerust of bezorgd bent over een situatie bij een ander of als je thuis te maken hebt met geweld. De medewerkers van Veilig Thuis geven je advies en kijken samen met jou naar een oplossing.

Contact met Veilig Thuis: laagdrempelig en anoniem

Als je belt of chat met een medewerker van Veilig Thuis dan kan dit anoniem. De Veilig Thuis-medewerker luistert naar je verhaal, beantwoordt je vragen en geeft advies. Chat gratis en anoniem van 9 tot 17 uur via www.veiligthuisgm.nl. Je kunt ook 24/7 gratis bellen op 0800 2000. Bij direct gevaar, bel 112