Ik heb hulp nodig bij problemen thuis

Voel je je onveilig en heb je hulp nodig? Bel Veilig Thuis op 0800-2000. Is er directe nood? Bel dan 112. Hieronder vind je meer informatie over je contact met Veilig Thuis.

Voel je je thuis onveilig doordat iemand boos is? Voelt een partner, een kind, een vriend(in) of ouders zich daardoor onveilig? Zijn er bij jou thuis ruzies waarbij wordt gescholden of lichamelijk geweld wordt gebruikt? Of wordt iemand bij jou thuis ook weleens zo boos op je, dat ze je pijn doen? Dan is het goed om hulp te vragen.

Bel voor hulp met Veilig Thuis Gelderland-Midden. Wanneer je niet kunt bellen, kun je misschien wel met ons chatten. Samen met jou gaan we op zoek naar de juiste hulp om de situatie te veranderen.

Wat er gebeurd als je belt.

Wat gebeurt er als je Veilig Thuis belt?

  1. We luisteren naar je verhaal en stellen vragen. Je kan ook anoniem bellen.
  2. Je krijgt advies.
  3. Samen bespreken we de vervolgstappen.

Bellen met Veilig Thuis Gelderland-Midden

Veilig Thuis is er voor iedereen die te maken heeft met huiselijk geweld en/of kindermishandeling. Veilig Thuis is 24 uur per dag, 7 dagen in de week gratis bereikbaar via het telefoonnummer 0800-2000. We zijn op werkdagen ook bereikbaar via de chat. Bellen en chatten kan ook anoniem.

Een Veilig Thuis-medewerker luistert naar je verhaal en geeft antwoord op je vragen of geeft je advies. Soms is het geven van advies voldoende. Soms moet er hulpverlening komen.

Ook bij twijfel kun je altijd bellen voor overleg en advies.

Neem contact op

Hulp nodig?

Of ken jij iemand die hulp nodig heeft? Bel (anoniem) gratis dag en nacht. Of chat op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

Direct nood?

Bel in noodsituaties altijd direct de politie via 112

Veilig Thuis is er voor iedereen die te maken heeft met huiselijk geweld. Voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Veilig Thuis geeft advies en biedt ondersteuning, zowel aan slachtoffers, plegers, omstanders als professionals.