Wil jij op een professionele manier bijdragen aan een veilig thuis voor kinderen en volwassenen?

Dan is dit je kans! Wij zoeken namelijk een medewerker Team Bereikbaarheid voor 28 uur per week.

Wat ga je doen?

Je geeft buiten kantoortijd telefonisch advies en ondersteuning bij vermoedens van huiselijk geweld en/of kinder- en ouderenmishandeling, ook neem je meldingen aan. Je hebt telefonisch contact met zowel burgers als professionals. 

Elke casus is anders en vraagt ook om een andere aanpak, dat maakt ons vak enorm uitdagend. Soms komt het voor dat een melding beoordeeld wordt als ‘acuut’. Dat betekent dat er direct gehandeld moet worden.

Als er direct gehandeld moet worden, stel jij vast wat er nodig is om de veiligheid te kunnen borgen en welke acute interventies noodzakelijk zijn voor het herstel van de veiligheid. Jij bent degene die de crisisinterventies organiseert; je gaat niet zelf op pad, maar werkt nauw samen met andere professionals in de keten. Uiteraard draag  je ook zorg voor een goede overdracht aan de collega’s die overdag werken. 

Benieuwd naar je werktijden & werkplek?

Je begint je werkdag wanneer de collega’s uit de andere teams naar huis gaan. Je werkt dus buiten de regulieren kantoortijden van Veilig Thuis.
Concreet betekent dit dat je op een aantal doordeweekse avonden van 17.00 uur tot 21.00 uur telefonisch beschikbaar bent, ofwel vanuit het kantoor in Arnhem of vanuit huis. Tijdens deze dienst werk je samen met één van de andere vier collega’s uit jouw team. Vanaf 21.00 uur tot de volgende werkdag 08:30 uur én in de weekenden is er steeds één teamlid telefonisch vanuit huis bereikbaar. Tijdens alle diensten heb je een vertrouwensarts en een gedragswetenschapper om mee te sparren.

Hoe ziet ons team eruit?

Wij zijn vier enthousiaste professionals, die op zoek zijn naar een vijfde collega die graag werkt in een zelf organiserend team. Ons team wordt regionaal georganiseerd vanuit een samenwerking tussen de 3 Veilig Thuis organisaties in Gelderland. De dagelijkse aansturing van Team Bereikbaarheid vindt plaats vanuit Veilig Thuis Gelderland-Midden. 

Wat heb jij in huis?

  • Je hebt ervaring in het sociale domein, waarbij aantoonbare kennis en ervaring met de aanpak van huiselijk geweld en/of kinder- en ouderenmishandeling een pré is.
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding bijv. social work, SPV, HBO-V
  • Je ziet het als uitdaging om te komen tot het beste advies en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je bent SKJ of BIG geregistreerd (of hebt de mogelijkheid om deze te behalen). 
  • Je voelt je verantwoordelijk om alle uren buiten kantoortijd samen met je collega’s in te vullen.
  • Je bent in staat om een goede balans te houden bij een hoge werkdruk. 
  • Je werkt graag zelfstandig en bent besluitvaardig. 
  • Je hebt een actieve bijdrage aan de professionele samenwerking binnen het team. 
  • Je bent in staat om te reflecteren op je eigen handelen en je collega’s van feedback te voorzien.
  • Je voelt je thuis in een zelf organiserend team.

Wat bieden wij?

Een boeiende baan voor 28 uur per week. Afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal  € 4.605,45 (cao jeugdzorg, schaal 10) bruto per maand bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op een 36-urige werkweek. Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere ruime opleiding- en trainingsmogelijkheden, laptop en een smartphone.

In eerste instantie is dit een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar. Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd is afhankelijk van goed functioneren, formatieve en budgettaire ruimte en van overige organisatieontwikkelingen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 1 maart 2023. 

Ben je enthousiast en wil je reageren op deze functie? 
Stuur je motivatiebrief en cv dan voor 20 februari naar Desiree.Mertens.zur.Borg@veiligthuisgm.nl. Een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de procedure.

Meer weten?

Op onze website lees je meer informatie over Veilig Thuis. 

Voor functie gerelateerde vragen neem gerust contact op met Anne Schuurman, 06- 31 99 72 81. Zij is één van de professionals van Team Bereikbaarheid. Voor overige vragen kan je contact opnemen met Anne-Christien Klaassen Teammanager.  Zij is bereikbaar via 06-29 66 43 97.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.

Stichting Veilig Thuis stimuleert een inclusieve cultuur waarin iedereen die voor en met ons werkt zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt, ongeacht waar je geboren bent, wat jouw achtergrond is, wat je gelooft of van wie je houdt.

Logo's